Undgå besøg af skadedyrsbekæmperen

| |

At tro at det er fuldstændigt muligt at undgå at have en eller anden form for skadedyr i sin bolig på et eller andet tidspunkt er utopisk, men der er meget man selv kan gøre for at undgå at skulle have besøg af en skadedyrsbekæmper. Grundlæggende inddeles skadedyr i 3 forskellige grupper, de uskadelige, de irriterende og dem der kan ødelægge din bolig. Det siger sig selv at det især er den sidste gruppe man skal undgå.

Den første gruppe de uskadelige er skadedyr som bananfluer og myrer som man selv forholdsvis let kan fjerne. Den anden gruppe er der hvepse og bier med. Det er muligt selv at fjerne et hvepsebo, men det kan også være nødvendigt at tilkalde en skadedyrsbekæmper. Det kan f.eks. være skadedyrsbekæmpelse i Rødovre.

Undgå at få rotter

Det er især rotter som det er vigtigt at undgå at få. Rotter spreder sygdomme til mennesker og det er derfor vigtigt at vi ikke har dem tæt på os. Begynder din kloak at lugte og du er ikke i tvivl, hvis den gør skal du kontakte en kloakmester og få ham til at undersøge om der er et hul i din kloak og om der er kommet rotter. Du kan samtidig få ham til at sætte et filter på, så du undgår at få dem ind i huset via kloaksystemmet. 

Hvis det viser sig at du har rotter skal du kontakte kommunen, som sender en gratis skadedyrsbekæmper.

For at undgå at få uønsket besøg er der flere ting du selv kan gøre. Gennemgå din bolig, det kan være din sokkel, træværket og din mur og sikre dig at de er i god stand. En rotte kan klatre op af selv den stejleste væg og kan komme ind af selv det mindste hul. Udover at den ødelægger din mad, er den også svær begejstret for elinstallationer.

Previous

Fyrværkeri: Spektakulære shows af højeste kaliber

Forjag ikke det med betonelementmontage!

Next