Trappevask – overlad det besværlige arbejde til professionelle

15 november 2022
Camilla Sørensen

editorial

Mange oplever, at trappevask er en besværlig og tidskrævende proces. Det kan være svært at finde tid til rengøringen, især hvis man selv bor i lejligheden. I stedet for at overlade det besværlige arbejde til beboerne i opgangen, kan du hyre professionelle til at klare trappevasken. Men hvordan finder du det rette rengøringsfirma? Vi har samlet nogle tips i denne artikel.

Find et ejendomsservicefirma

Hvis du leder efter en udbyder af trappevask i København, kan du med fordel starte med at søge på”ejendomsservice”. Her finder du nemlig ofte virksomheder, der har specialiseret sig i trappevask. De har det rette værktøj og den rette erfaring til at udføre et grundigt arbejde, som du kan stole på.

trappevask københavn

Spørg rundt omkring efter anbefalinger fra folk, du kender, som har fået deres trapper vasket af professionelle. Du burde kunne finde et eller to gode firmaer på denne måde og få oplysninger om deres priser, kvalitet af arbejdet osv.

Alternativt kan du søge på nettet efter rengøringsfirmaer, der har specialiseret sig i trappevask. Der vil sandsynligvis være mange tilgængelige, så det er værd at tage sig tid til at sammenligne dem og læse anmeldelser, før du træffer en beslutning.

Gå i dialog med virksomheden

Når du har fundet et godt firma, så spørg dem, hvad de har brug for fra dig for at starte processen med at vaske trapperne – måske nogle regler om, hvilke områder der er forbudt område? Eller om der er nogen særlige produkter, de skal bruge?

Sørg for, at du også er klar over, hvor ofte du skal have vasket trapper. Nogle virksomheder anbefaler måske, at du gør det oftere – måske hver måned eller hver anden måned – mens andre vil sige, at det er tilstrækkeligt at gøre det en eller to gange om året. Uanset hvilket firma du vælger, skal du sørge for at overholde din del af aftalen, så de fortsat kan levere god service og et effektivt arbejde.

Ved du ikke, hvor du skal indlede jagten på den rette samarbejdspartner, så tag et kig på denne side: https://www.oliarson.dk/.

Flere Nyheder