Står du og mangler skadedyrsbekæmpelse på Lolland?

16 juni 2021
Johanne Hansen

Når man bare ikke gider mere … 

Det er aldrig sjovt at have skadedyr. Det ligger lidt i ordet ‘skadedyr’. Et skade – dyr. Et dyr, man simpelthen ikke magter og som forvolder skade og unødig træls omgang med et dyr, man egentlig ikke har lyst til at være så tæt på. 

Et eksempel kunne for eksempel være et hvepsebo, som har drillet dig i tonsvis af måneder. Eller et myrebo, der bliver ved med at komme igen hver sommer. Det kan også være du døjer med mus eller rotter, som er de lidt mere almindelige skadedyr, folk får hjælp til at få fjernet. I nogle tilfælde kan det også være edderkopperne, man i hjemmet gerne vil udenom – ja der er mange gode grunde til at få fjernet skadedyr. 

Men hvis du for eksempel står på Lolland og vil have udført Skadedyrsbekæmpelse på Lolland? Hvad skal du så gå efter? Her er to gode ting at gå efter, som du måske ikke tænkte over, når du skulle stå og udvælge udbyder.

1: Har skadedyrsbekæmperen en uddannelse?

Så tænker du måske: Øhm nej, men hvorfor i alverden skulle skadedyrsbekæmperen også have en uddannelse? Det da fuldstændig ligemeget. Men det er det faktisk ikke helt. Skadedyrsbekæmperen er nemlig oftest i kontakte med farlige giftstoffer og af samme årsag, kan du faktisk uddanne dig indenfor området, så du ved, at du er på rette spor.

Her vil man også få en certificering med henblik på anvendelse af gifte sprøjtemidler, som man nok sjælendt tænker over, at en skadedyrsbekæmper bør have. 

2: Miljøvenlige produkter 

Fordi at sprøjtemidlet er så voldtsomt, som det er, er det vigtigt, at produkterne er nogenlunde miljøvenlige. På den måde undgår det helt store miljøsvineri, og hvis skadedyrsbekæmperen så bruger gift, fordi det er nødvendigt – jamen, så gå efter en, der bruger det mest grønne gift, hvis man kan sige det sådan.

Flere Nyheder