Spar penge uden at spare på varmen med en varmepumpe

05 oktober 2021
astrid_pedersen

editorial

Vil du gerne skrue ned for din varmeregning uden at komme til at fryse? Så bør du overveje at investere i en bæredygtig og effektiv varmepumpe.

Hvad kan jeg vinde ved at installere en luft til vand varmepumpe?

Hvis du vælger at skifte dit gamle olie, pille eller gas fyr ud med en varmepumpe kan du spare mange penge. Dine årlige udgifter til opvarmning af boligen vil mindskes markant. Dette skyldes at en moderne luft til vand varmepumpe er en del mere effektiv i udnyttelsen af den tilførte energi end et gammelt og slidt fyr.

Du får, med andre ord, mere varme for dine penge når du vælger en luft til vand varmepumpe. Du slipper for konstant at have påfyldt brændstof, lige som en luft til vand varmepumpe er mere driftsikker og dermed ikke så krævende når det gælder rensning, vedligeholdelse og reparationer.

Samtidig skåner du klimaet når du skifter fyret ud med en luft til vand varmepumpe. Og så kan du roligt skrue op for varmen mens du tager lange varme brusebade uden at få dårlig samvittighed over for hverken familiens husholdnings regnskab eller vores allesammens grønne klode.

Hvordan finder jeg den rigtige varmepumpe?

Når du står for at skulle vælge den luft til vand varmepumpe som skal erstatte dit gamle fyr bør du kigge på varmepumpens kapacitet. Denne skal svare til fyrets, således at husstandens behov for opvarmning af forbrugsvand og cirkulationsvand dækkes.

Hvis du er i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge er det en god idé at rådføre dig med en dygtig VVS’er. I København finder du VVS firmaet Amalo, som har specialiseret sig inden for luft til vand varmepumper. Hos Amalo kan du få kompetent hjælp til valg af varmepumpe samt montering, installation og service af samme.

Klik ind på Amalo.dk og læs mere.

Flere Nyheder