Sådan vælger du et høreapparat

16 november 2019
admin

Døjer du med, at hørelsen er blevet ringere? Måske er det blevet sværere at høre fjernsynet eller radioen? Eller måske lyder det som om, at folk mumler, når du snakker med dem. Når hørelsen begynder at halte, så kan det være til stor gene i hverdagen. Det kan gøre det svært at føre en samtale, hvis der er støj i baggrunden, eller hvis der er mange, som snakker på samtid. Der er derfor al god grund til at opsøge en høreklinik, hvis du oplever nogle af disse ting. Her kan du nemlig blive hjulpet på vej med et høreapparat, som kan forbedre din hørelse. 

Hos en høreklinik vil første step som regel være at få lavet en høreundersøgelse. En høreundersøgelse tager ofte en halv times tid. Her vil man teste hørelsen på begge ører, med måleudstyr der hedder audiometer. Et audiometer kan give et billede af, hvor meget af ens hørelse der er nedsat. Herfra kan man spore sig ind på, hvilket høreapparat, der vil kunne hjælpe en videre. 

Sådan vælger du et høreapparat 

Første step til at få et høreapparat er som sagt en høreundersøgelse. Herefter er der en række ting, man også tager højde for, når det helt rigtige apparat skal vælges. Eksempelvis – lider man af tinnitus? Eller har man en bestemt hobby, man skal tænke ind i løsningen. Dette er også nogle af de parametre, man kan vende med den høreklinik, man kontakter. 

Skal du finde et høreapparat i Nykøbing Falster? 

Hvis du er bosiddende i Nykøbing Falster, så kan du roligt tage forbi Hørerøret. Hos Hørerøret kan du få en gratis høreundersøgelse. Når træder ind i butikken vil du møde et personalt, der tager sig god tid og som går meget op i, at du får den bedst mulige løsning. Hvis du derfor skal have et høreapparet nykøbing i falster, så kan du trygt kontakte Hørerøret. 

 

Flere Nyheder