Sådan finder du en god låsesmed

| |

Det kan ske for alle; vi skal lige ned med skraldet, men glemmer at tage nøglen med, og så står man der og ikke kan komme ind igen. Hvad gør man så?

Det kan være en situation man bare kan grine af, men det kan også være mere alvorligt, som hvis man for eksempel er i gang med at lave mad, eller har et lille barn der nu er alene i lejligheden. Uanset grunden, så er der nogle ting du kan gøre. I denne artikel kan du læse hvad du kan gøre for at undgå at blive smækket ude, og hvad du skal gøre hvis du bliver smækket ude.

Sørg for en ekstranøgle

Du kan undgå den helt store katastrofe, hvis du har en ekstranøgle liggende hos en ven eller en nabo, eller ved et familiemedlem. Skulle uheldet være ud, kan du hurtigt få fat i en nøgle, og dermed undgå at maden brænder på, eller at dit barn brænder hele hytten ned. Sørg dog for give nøglen til en du stoler på.

Lær at bryde en lås op

I dag kan man læse og lære alt på internettet, så det var måske en idé at lære hvordan man lirker en lås op, for eksempel med en hårpind eller en papirclips eller lignende. Det er altid godt at kunne noget ekstraordinært, for man ved aldrig hvornår man kan få brug for det. Bare lov at du kun bruger det på din dør.

Ring til en låsesmed

I stedet for at lære noget der i princippet er ulovligt, kan du også bare ringe til en låsesmed. De kan ofte komme ret hurtigt og det tager dem ikke mere end et minut eller to, at låse dig ind i din lejlighed igen. Det koster dog nogle penge. Har du brug for en låsesmed kan du læse mere her: https://laasesmed-varde.dk/ 

Previous

Find tømreren i Kolding som kan hjælpe dig

Skal stuen males?

Next