Sådan får du en mindre varmeregning

| |

Uanset om man bor i lejlighed, hus, sommerhus eller andet – så vil de fleste nok gerne spare penge på varmeregningen. For det betyder trods alt, at ens omkostninger til forbrug bliver mindre. En af de måder man kan spare penge på varmeregningen, er med en luft til vand varmepumpe. Men hvad er det helt præcist, en luft til vand varmepumpe er? Det skal vi dykke mere ned i. 

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

Kort fortalt så er dette en slags varmepumpe, der kan bruge luften udenfor til at forsyne dig med varmt vand inden for. Samtidig kan den også hjælpe med at opvarme boligen. Her skal man bare huske på, at denne type varmepumpe kræver, at boligen har enten radiatorer eller varmerør.

Hvis din bolig i forvejen bruger et oliefyr, elradiatorer eller naturgasfyr, så kan du nedsætte din boligs CO2-udslip med op til 40 %. Og samtidig kan du forvente en besparelse på varmeregningen på næsten 60 %, hvis varmepumpen bliver en erstatning til din gamle opvarmningsmåde. 

Med en luft til vand varmepumpe, får du en mere miljøvenlig måde, du kan få varmt vand på, da din husstand som sagt også vil udlede mindre CO2, når den skal opvarmes. 

Kombinationen af en mere miljøvenlig løsning samt besparelser på varmeregningen, gør denne type varmepumpe til et ideelt valg, hvis varmeregningen gerne må være mindre. 

Luft til vand varmepumpe i Greve

Hvis du har et ønske om at få installeret en varmepumpe, så er der gode muligheder for en luft til vand varmepumpe i Greve. Hvis du bare starter med at søge efter de lokale firmaer, der arbejder med varmepumper, så kan du begynde at undersøge, hvem du vil bruge. Du kan også få og hjælp og før du beslutter dig for, hvilken type varmepumpe, der er mest ideelt til dit hjem. 

Previous

Problemer med kloakken – sådan gør du

Derfor skal du udskifte dine vinduer

Next