Professionel VVS-hjælp på Amager

03 august 2020
astrid_pedersen

Når køkkenet eller badeværelset skal renoveres er der som regel en vis mængde VVS arbejde involveret i projektet. Opgaver, som hører under VVS opgaver kan for eksempel være flytning af eksisterende afløb eller oprettelse af nye, anlæggelse af dræn til opvaskemaskine eller vaskemaskine, eller omdirigering af gas rør. Selv om du måske føler dig som en ganske habil gør det selv mand må du under ingen omstændigheder selv forsøge dig med løsning af disse opgaver.

Der eksisterer et lovkrav om at det kun er en autoriseret VVS installatør som må pille ved de faste VVS installationer i en bolig. Denne regel er ikke lavet for at genere dig eller for at gøre VVS manden rig. Lovkravet eksisterer da det simpelt hen er forbundet med alt for stor risiko selv at fuske med rørledninger til spildevand, drikkevand og gas.

En lækage på en gas ledning kan, foruden farlige gas eksplosioner, afstedkomme fatal kulilte forgiftning af alle beboere i ejendommen. Og kommer du ved et uheld til at blande spildevand og drikkevand sammen fordi du forårsager tilbageløb i rørledningerne kan du og andre blive alvorligt syge. Derfor er det vigtigt at du kontakter din lokale VVS mand og får disse opgaver løst på forsvarlig vis.

Find autoriseret VVS installatør på Amager

Hvis du bor på Amager er det smart at få fat på en autoriseret VVS installatør som residerer i dette område. Claus A. Axmark VVS er et fornuftigt bud på et kompetent VVS firma på Amager. Claus A. Axmark VVS arbejder professionelt med VVS løsninger til såvel private som til erhvervs virksomheder og har mange års erfaring med at løse VVS opgaver i boliger.

Hos Claus A. Axmark VVS får du en på én og samme tid personlig og professionel service – og VVS installationer som du kan have glæde af i mange år. Læs mere på https://caavvs.dk/ 

Flere Nyheder