Når et byggefirma skal gøre klar til en opgave

17 juni 2020
anders_lundtang_hansen

Det er et imponerende syn, når man set et byggefirma arbejde på en byggeplads, men selv grundstenen til at være kommet så langt til at konstruere denne byggeplads kan have taget sin tid – det vil vi vise med nogle eksempler i denne tekst.

Tag for et eksempel et eksempel med et byggefirma i Syddjurs, der er blevet bestilt til at udføre en større opgave med en konstruktion og ikke bare en mindre opgave, hvor man kan sende nogle ansatte ud fra hovedkontoret hver dag og arbejde på.

Her skal man beregne afstanden fra byggefirmaets lokalitet til, hvor man skal arbejde.

Hvis opgaven er relativt tæt på, så kan man jo som sådan nøjes med at rejse ud hver dag fra firmaet og arbejde på stedet og blot have de elementer, som er for store og bøvede til at slæbe hjem hver dag, til at blive på stedet.

Men hvis man blot kommer lidt længere væk fra udgangspunktet og endda helt væk fra Djurs, så vil det jo være virkelig besværligt, hvis man skulle køre alt værktøj og køretøjer ud hver dag.

Derfor opfører man jo en mindre landsby med provisoriske bygninger, der kan fungere som midlertidige kontorer, ophold til frokostpause og måske nogle mindre garager til at have køretøjer i.

Det er også derfor, at der er så meget overvågning ved sådan nogle steder – man vil gerne undgå indbrud, fordi der er mange værdifulde ting derinde.

Nogle af de vigtigste værktøjer tager man dog lige med tilbage, hvis nu man har nogle medarbejder, der skal hjem i nærheden af hovedkontoret, men ellers lader man det meste blive derude.

For tænk lige, hvis man skulle bruge tid hver arbejdsdag til at hente disse ting?

Så ville der enten gå for lang tid med transport hver gang, eller man skulle starte tidligere og slutte senere hver dag.

 

Flere Nyheder