Mureren der er rigtig dygtig til badeværelser

04 marts 2022
anders_lundtang_hansen

advertorial

Der er mange rum, der er essentielle i en bolig, men det er næsten garanteret, at hvis der ikke er som minimum et enkelt badeværelse, så føles det som et meget gammeldags hjem.

Vi er jo kommet langt fra den tid, hvor man skulle ned i gården på et fælleslokum, eller man havde et das ude i haven, som man skulle tømme.

Når man er på festival eller på overlevelsestur, så er det en anden sag, hvor man er indstillet på, at man skal leve lidt mere primitivt, men det er netop med toiletfaciliteterne, at man føler, at man lever lidt som i gamle dage.

Så man kan lidt presse citronen og sige, at man godt kan kombinere en stue som soveværelse, og ungerne skal måske deles om et værelse, mens man kan klare sig uden et skur i haven, et anneks og mere til, fordi man indordner sig under de forhold, som man nu har – men et badeværelse er uundværligt!

murer

Tag fat i denne murer angående dit badeværelse

Man ville jo dårligt flytte ind i et hus, som der ikke havde et funktionelt badeværelse, og ellers ville man tilkalde nogen, der kunne lave et for en, og det er der heldigvis et godt murerfirma, der kan finde ud af at gøre for en.

Dette gælder både, hvis man skal have renoveret det, som man allerede har, så det kan ligne, hvordan det så ud tidligere, eller man skal have ombygget det med andre fornødenheder og nye installationer.

Det kan også være, når man skal have bygget badeværelset helt fra bunden såsom et ekstra i hjemmet, eller man gerne vil have “flyttet” badeværelset fra et lokale til et andet.

Så er det bare med at tage fat i det samme firma, så du kan få udlevet den badeværelsesdrøm, som du går med.

Flere Nyheder