Lej det rette telt til din næste fest

| |

Står du og gerne vil have en havefest? Det kan være aktuelt for dig, som skal holde en konfirmation, fødselsdagsfest, bryllupsfest eller ved studenterfester. Her er der mulighed for at skabe de flotteste og fedeste rammer for en fest, som gæsterne vil nyde og sent glemme.

Til en havefest kan det være en smart ide at skaffe et telt. Især fordi vejret kan svinge så meget i Danmark. Der er dermed stor sandsynlighed for at det regner eller at der kan komme lidt regn. Ved at holde festen i et telt, kan man altid trække sig ind i teltet, hvis det begynder at regne. Du kan også bestille et telt, hvor alle kan sidde ned, så man kan spise og hygge i teltet. 

Derfor skal du leje et telt

Her er det klart en fordel at leje et telt i stedet for at købe et. Det kan være en dyr investering, hvor man måske kun får det brugt den ene gang. Ved at leje et telt i stedet for at købe, kan du tilpasse det efter antal gæster der kommer til festen og størrelsen på din have. 

Vælg den rette størrelse på teltet

Når du skal vælge et telt, er det vigtigt at overveje, hvor meget plads du har til rådighed der hvor det skal stå. Derudover skal du overveje om gæsterne, skal kunne sidde på borde i teltet samt hvor mange gæster der deltager til begivenheden. Her kan du vælge mellem forskellige åbne og lukkede telte, så du får den bedste løsning til din begivenhed alt efter vejret og den stemning du ønsker at skabe i teltet.

Her kan vi anbefale dig at besøge https://ringsted-festudlejning.dk/produkt-kategori/telte-og-tilbehoer/telte/. Her finder du et stort udvalg af telte, som du kan leje til din næste fest. Herudover kan du også leje stole, borde, fadølsanlæg og meget mere til festen. 

 

Previous

Gør hverdagen nemmere med professionel rengøring

Elektriker i Århus – find ham online

Next