Lad os mødes ved det lokale pizzaria!

| |

Er man inde i de store byer, så hænger der næsten et pizzeria på hvert gadehjørne, så man aldrig er langt fra at kunne finde noget hurtig føde på vejen.

Man ser det nok også mere som et spisested, hvor man lige går ind og får varmen, hvis det er en kold dag, mens man venter på ens servering, så man kan komme videre, for der er jo så meget andet at opleve inde i de store byer.

Dog har man formentlig et foretrukket pizzeria i det område, hvor man bor, eller man kan tager lidt længere end til det nærmeste af slagsen, fordi man har fået en god madoplevelse der, eller det tidligere var ens stamsted.

De samme muligheder har man ikke længere ude på landet, hvor sådan et pizzeria bliver et stykke af storbyen, som man kan samles om, og det kan skabe et helt lokalmiljø.

Pizzariaet bliver det fælles samlingspunkt

Her kommer folk nok til fra oplandet og de små landsbyer, hvor man tager ind til den nærmeste store by, hvor man har det her pizzeria, som der angiveligt skulle være kundegrundlag for at have dette sted.

Med sine lys og farver bliver det repræsentant for den storby, som man drømmer om at komme til, men som ligger alt for langt væk.

Man kalder måske ligefrem området for “centeret”, selvom der kun er en enkelt erhvervsdrivende i nærheden, men det hindrer ikke folk i, at man fornemmer storbyens magi sådan et sted.

Det er jo oftest de unge mennesker, der mødes sådan et sted her, fordi de så kan udveksle dagens erfaringer, og de kan bruge deres sparsomme lommepenge på mad fra dette pizzeria, som stedet stiltiende tillader at have de unge rendende, fordi man så trods alt tjener lidt på dem, og de kan lokke flere kunder til.

Når de unge så bliver voksne og flytter hjemmefra, så kommer de tilbage til det her pizzeria for at se, hvordan det tager sig ud nu, og om det stadig er der.

Previous

En fantastisk fysioterapeut skal have mange egenskaber

Lad ikke din ven eller veninde tage dit pasfoto for dig

Next