Lad ikke din ven eller veninde tage dit pasfoto for dig

| |

Det er ret så nemt at anskaffe sig et godt kamera, hvis man bare har penge nok.

Det kan matche selv de mest erfarne fotografers derude, og der er så mange indstillinger og muligheder for at efterredigere, som også almindelige mennesker kan gøre derhjemme, at det kan være svært at se forskel på, om der er tale om en uddannet fotograf med mange års erfaring, eller det er en novice, der har et par måneder på bagen, når man kigger på resultatet.

Professionelle kan nok se det, men os almindelige dødelige er måske imponerede over, hvad vores veninde har udrette på få måneder med et semidyrt kamera og et redigeringsprogram fra nettet.

Man overvejede således at få lavet ens nye pasfoto i Solrød, men ens veninde sagde, at hun kunne klare det for en, så man ikke skulle i et professionelt fotostudie for at gøre det.

De professionelle fotografer er stadig bedst til at tage pasfotos

Du takker således ja, for det bliver endda gratis, da veninde gerne vil øve sig; og allerede her skal alarmklokkerne ringe, for den slags pasfotos er meget officielle billeder, som skal være ens legitimation i udlandet og ofte vores eneste dokumentation for, hvem vi er, i vores pas.

De billede er vigtigt.

Men veninden siger, at der ikke er noget at frygte, for hun har læst op på, hvordan man skal se ud på de pasbilleder, og hun har da også et lille hjemmestudie, hvor man kan tage de billeder i.

Så man vælger alligevel at benytte sig af tilbuddet og tage en flaske vin med som tak.

Billederne bliver da også umiddelbart flotte. De er meget pænere end de gamle i hvert fald.

Problemet er så bare, at når du tager dem med til kontoret for at få lavet dit officielle nye pas, så er de billeder ikke gangbare. Din veninde var alligevel ikke god nok.

Så kunne du lige så godt have startet med at få lavet de pasbilleder professionelt.

Previous

Lad os mødes ved det lokale pizzaria!

Du skal finde entreprenøren med det gode håndværk

Next