Lad en børnekiropraktor hjælpe dit barn

01 november 2021
astrid_pedersen

editorial

Som voksen befinder man sig ofte i situationer hvor man kan have brug for en kropsbehandling som for eksempel massage, kiropraktik eller osteopati. Man oparbejder hurtigt stivhed og smertefulde spændinger i muskler og led. Men denne type smerter er faktisk ikke udelukkende forbeholdt mennesker over en vis alder.

Kan børn have behov for at gå til kiropraktor?

Det korte svar på spørgsmålet stillet i overskriften er ja. Børn kan faktisk godt have skævheder i kroppen som kan føre til smertefulde spændinger.

Selv helt små børn og babyer, som nærmest lige er blevet født, kan have pådraget sig skavanker – for eksempel som følge af stillingen in utero, eller måden hvorpå spædbarnet er lagt til at sove – som kan give anledning til ubehag.

Hvis du oplever at dit barn græder meget længe og hyppigt, og har svært ved at finde ro, kan det skyldes de smerter som spændingerne og skævheden medfører. Og her kan en kiropraktor hjælpe.

Samtidig vil du hos en kiropraktor kunne få hjælp til det kolik ramte spædbarn. En kiropraktor vil kunne afhjælpe de smertefulde symptomer og lindre smerterne. Og så vil en kiropraktor behandling kunne føre til forløsning, så at sige.

Hvor kan jeg finde en børnekiropraktor i Aarhus?

Hvis dit spædbarn eller lidt større barn synes at have behov for hjælp fra en dygtig kiropraktor bør du finde en sådan i dit lokal område. Det er vigtigt at kiropraktoren er specialiseret inden for, og har erfaring med, kiropraktisk behandling af børn.

Er du og din familie bosiddende i eller i nærheden af Aarhus kan du med fordel vælge den centralt beliggende Aros Kiropraktor. Hos Aros Kiropraktor kan både du og dit barn få kompetent kiropraktor behandling som er effektiv allerede efter første session.

Du kan læse mere om kiropraktor behandling af børn, og kontakte klinikken direkte, via hjemmesiden https://aroskiropraktor.dk/baby-kiropraktor-boerne-kiropraktor/ 

Flere Nyheder