Lad din lokale tandlæge hjælpe med at forebygge tandsygdomme

| |

Hvis du har et ønske om at kunne smile bredt med alle dine naturlige tænder resten af dit liv, bør du passe godt på disse. En god tand hygiejne indebærer selvfølgelig daglig børstning og rensning med tandtråd, eventuelt suppleret af mundskyl.

Samtidig er det vigtigt at du passer dine tandlæge besøg. Og her bør du vælge en tandlæge klinik med beliggenhed tæt på din bopæl eller på dit job.

Hvor kan jeg få ordnet mine tænder i Vejen?

Er du bosiddende i Vejen, Kolding eller nærmeste omegn, eller har din arbejdsplads sin beliggenhed på de kanter, kan du med fordel vælge Tandlæge Tove Klose som din faste tandlæge.

Tandlæge Tove Klose har klinik centralt beliggende på Nørregade i Vejen, med nem adgang og tæt på offentlig transport. Hos Tandlæge Tove Klose får du en på én og samme tid professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i netop din mund og dine tænder. Tandlæge Tove Klose kan hjælpe med alle gængse tandlæge behandlinger og lægger især et stort stykke arbejde i forebyggelse af diverse sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød.

Når du sætter dig i tandlæge stolen hos Tandlæge Tove Klose og gaber op mindst én gang om året skaber du således de stærkeste forudsætninger for bevarelse af et sundt og funktionel tandsæt hele livet igennem. Tandlæge Tove Klose hjælper selvfølgelig gerne med gode råd om din daglige tandpleje således at du selv kan forebygge eksempelvis karies og parodontose gennem daglig pleje af tænder og tandkød. Og skulle skaden være sket kan du hos Tandlæge Tove Klose få hjælp til behandling i form af fyldninger, montering af kunstige tandkroner, eller isættelse af tandimplantater.

Du kan læse mere om Tandlæge Tove Klose på klinikkens egen hjemmeside http://tandlaegetoveklose.dk/ hvor du også kan bestille tid til en indledende konsultation eller en tandrensning.

Previous

Find maleren som har det gode omdømme

Står du og mangler skadedyrsbekæmpelse på Lolland?

Next