Lad din lokale marskandiser hjælp dig med rydning af dødsbo

| |

Er du som tætteste pårørende ansvarlig for boet efter en nyligt afdød, har du nok at se til. Ud over det, at det med stor sandsynlighed også er dig som forestår planlægning af begravelses eller bisættelses arrangementet, vil der også være rigtig megen papir arbejde i forbindelse med et dødsfald. Arv og gæld skal fordeles, og boet behandles. Og så er der selveste dødsboet, det vil sige den afdødes jordiske gods, som skal håndteres.

Dødsboet er fælles betegnelsen for alle møbler, personlige genstande, husgeråd, bøger, kunstværker nips og lignende som er efterladt i den afdødes seneste bolig. Da boligen skal videre i systemet – enten ved salg eller ved udlejning – skal dødsboet bortskaffes. Dette er i sig selv en utroligt tung opgave på rigtig mange planer – og derfor anbefales det at du får professionel hjælpe dertil.

Hvem kan hjælpe mig med at tømme et dødsbo?

Er rammen om dødsboet eksempelvis dit barndomshjem, eller en bolig til hvilken du har knyttet mange minder i løbet af dit liv, kan det være svært at stå med ene ansvaret for at skulle vurdere og sortere i de mange genstande et sådant dødsbo kan indeholde. Samtidig kan det være vanskeligt selv at skulle forestå bortskaffelsen af tunge og vanskeligt håndterbare møbler – især hvis der er tale om en etage ejendom uden elevator. Og har du ingen erfaring med at sælge eventuelle værdi genstande på auktion, kan du hurtigt komme i klemme dér også.

Du kan få hjælp til alle disse ting hos en dygtig marskandiser med speciale inden for vurdering og rydning af dødsbo. Er dødsboet beliggende i eller omkring København, kan du med fordel benytte dig af Marskandiseren i Store Kongensgade. Marskandiseren i Store Kongensgade har over fyrre års erfaring med opkøb og vurdering af dødsbo. Du kan læse mere på https://www.dødsbo-rydning.dk/ 

 

Previous

Det svære valg af trægulv og pasning af det

Lad en bedemand forestå begravelses arrangementet

Next