Kloakservice skal man ikke forklejne

13 marts 2023
Anders Hansen

Når det drejer sig om kloakering, er der forskellige muligheder til rådighed for bolig- og erhvervsbygninger. Kloakeringstjenester til private husholdninger omfatter typisk installation af hovedledninger, vedligeholdelse af septiktanke, rensning og reparation af fedtfang, reparation og udskiftning af sideledninger, reparation og udskiftning af toiletter, reparation eller udskiftning af sumppumper, rensning af afløb og meget mere.

Kommercielle kloakeringstjenester omfatter generelt følgende: højtryksstråling af hovedledninger, inspektion af eksisterende systemer, installation af nye systemer i bygninger, der ikke har sådanne systemer, rodbehandler-service, vakuumvognsservice, CCTV-inspektioner, planlægning af projekter til rehabilitering af rørledninger, vedligeholdelse og forvaltning af pumpestationer.

Lær, hvordan du vælger den ene type kloakservice frem for den anden alt efter dine behov. En tilstoppet vask kan f.eks. kræve en simpel rensning af afløbet. Mere komplekse opgaver som f.eks. reparation eller udskiftning af dele af en kloakledning kan kræve, at man hyrer en professionel blikkenslager eller entreprenør. Det er vigtigt at vælge den rigtige tjenesteudbyder; det anbefales, at du læser deres anmeldelser på nettet og beder om referencer for at sikre dig, at de er pålidelige og kyndige.

kloakservice lejre

Når det kommer til tidsrammen, kan de fleste kloakserviceydelser til boliger gennemføres på mindre end 8 timer, mens kommercielle ydelser kan tage alt fra en dag til flere uger afhængigt af arbejdets kompleksitet. Kloakeringsservice kan være nødvendigt at bruge igen, hvis der er tilbagevendende blokeringer eller problemer med VVS-armaturer. Under alle omstændigheder bør regelmæssig vedligeholdelse tages i betragtning for at undgå større problemer i fremtiden.

Hvad kan man selv gøre for ens kloak, så man ikke skal have kloakservice for tit?

Sørg for regelmæssigt at inspicere dit kloaksystem, rengør afløbene med et kemikaliefrit afløbsrensemiddel og brug en støvsuger eller slange, når du har problemer med mindre tilstopninger. Hvis du bemærker mærkelige lugte fra dine installationer, er det måske på tide at ringe til en professionel, der kan hjælpe dig.

Flere Nyheder