Kan man stoppe musikken i en jukebox?

| |

Du kender det garanteret fra radioen, hvor en speaker har brugt lidt for lang tid på at chatte indover introen på et af de numre, som du holder allermest af.

Senere opdager du, at der er redigeret i udgaven af sangen, så der er skåret elementer fra, således at sangen passer bedre til formatet i radioen. Det generer dig.

Men slutteligt vælger radioværten selvfølgelig at ævle indover slutningen på nummeret, så når du endelig skal regne sammen på, hvor meget reel musik du fik ud af at lytte til nummeret i æteren, så er det blevet reduceret til noget nær to tredjedele af det oprindelige.

Det er vist en grund til, at folk selv vælger at lytte til musik på alt fra vinyl til streaming.

Men hvis man skal holde fest, så kan det være smart at leje en jukebox, og det kommer vi med en fabelagtig anbefaling til i slutningen af denne artikel, men her kan det være relevant at spørge sig selv, om man kan risikere, at folk kan skippe og forkorte sangene her?

Det kommer lidt an på, hvilken type af jukebox man vælger til formålet.

De gamle velkendte af slagsen fordrede jo, at man valgte en masse sange, som man satte i kø i jukeboxen, hvor det ene nummer skulle spille færdigt, før det næste kunne overtage.

Det kunne så desværre betyde, at man ville blive mødt med en lang række af sange, hvis en anden havde valgt at sætte en masse sange i kø.

Men heldigvis findes der mulighed for at vælge sådan en jukebox, der passer til ens behov, og det synes vi, du skal gøre hos jukeboxfyn.dk.

De vil garanteret kunne finde en jukebox frem, der passer til dine behov og den anledning, som der skal spilles musik hos dig.

God musik skal man ikke gå ned på.

Previous

Hvilken gourmet restaurant skal du vælge i Silkeborg?

Termisk pålægning: Så smart er det

Next