Hypnosens kraft i Aabenraa: Hvad det er, og hvordan det kan hjælpe

26 oktober 2022
soes Svane

editorial

Mange mennesker tænker på hypnose som noget mystisk og magisk. Hypnose er imidlertid ikke så mærkeligt, som det lyder. Hypnose er en tilstand af lettere trance, hvor du er åben for suggestioner. Hypnose kan bruges til at behandle en lang række problemer – læs mere her om, hvad hypnosens kraft kan gøre for dig!

Hvad er hypnose?

Hypnose er en tilstand af afslapning og koncentration, som vi alle oplever hver dag. Hypnose er ikke tankekontrol, og du vil altid være i kontrol over dine tanker og handlinger. Hypnose er en sikker og effektiv behandlingsmulighed, der kan give varige resultater.

Hvad kan hypnose hjælpe på?

Hypnose kan hjælpe på rigtig mange ting, nogle af disse ting er: angst, depression, fobier og frygt, tvangstanker og adfærd, smertehåndtering, posttraumatisk stresslidelse (PTSD), rygning og meget mere! Så hvis du lider af nogen af ovenstående lidelser, kan du muligvis have rigtig god gavn af hypnose

hypnose aabenraa

Hvem kan have gavn af hypnose?

Langt de fleste kan have gavn af hypnose. Hvis du lider af en angst eller en frygt for f.eks. edderkopper, kan hypnose faktisk hjælpe dig af med denne angst. Hvis du bruger hypnose til f.eks. er rygestop, kan det godt være du skal igennem flere behandlinger for at det får en varig effekt. 

Find en hypnotisør 

Du behøver ikke en læge henvisning for at modtage hypnose. Alle kan få hypnose, men det er ikke alle der har lige stor effekt af det. Hvis du gerne vil prøve hypnose, kan du hurtigt finde en hypnotisør med en hurtig Google søgning, en af de steder du kan få hypnose er her: https://www.nicolehertz.dk/hypnose. Før du vælger en hypnotisør bør du læse anmeldelser, få råd af familie og venner, og gerne kontakte de hypnotisører du har i tankerne. 

Ikke alle hypnotisører tilbyder samme behandlingerne, men der er helt sikkert en hypnotisør, som kan hjælpe dig med de problematikker som du render rundt med.

Flere Nyheder