Hvornår er det nødvendigt med et tandimplantat?

| |

Et tandimplantat kan komme på tale i det øjeblik tandens rod er så beskadiget at du ikke vil kunne nøjes med en kunstig tandkrone. En tandkrone monteres nemlig oven på resterne af den ødelagte tand – og her skal roden altså være intakt. Er dette ikke tilfældet vil det være nødvendigt at isætte et kunstigt implantat på hvilken kronen kan monteres.

Det kan for eksempel være at tanden er flækket hele vejen ned igennem roden. Dette ses ofte med tænder som er blevet svækket i forbindelse med rodbehandling, hvor tandens nerve er fjernet. Det kan også være at tandens rod er blevet eroderet af betændelse – eller at tanden har været udsat for så kraftigt et traume at den er alt for ødelagt til at kunne lappes.

Vil et tandimplantat altid kunne udføres hvis tanden er ødelagt?

Et tandimplantat kan således være løsningen hvis du har smadret én eller flere tænder. Isættelse af tandimplantat forudsætter dog at dine gummer og din kæbeknogle er intakte. Hvis kæbeknoglen også er ødelagt som følge af betændelse eller inflammation – for eksempel i form af parodontose – er det ikke sikkert at tandlægen kan bore ud til implantatet. Og så vil en bro muligvis være den rette løsning.

Hvem kan hjælpe mig med et tandimplantat i Holbæk?

Hvis du er bosat i den vestlige del af Sjælland – nærmere betegnet på Holbæk kanten – kan du hos Tandklinikken Brogade få hjælp hvis en eller flere af dine tænder er ødelagt.

Tandklinikken Brogade har mange års erfaring med isættelse af implantater og tilvirkning af ganske naturtro tandkroner. Tandklinikken Brogade samarbejder med en dygtig special tandlæge i tand, mund og kæbe kirurgi. Du er, med andre ord, sikret en professionel og grundig behandling hos Tandklinikken Brogade når du har brug for et kunstigt tandimplantat.

Læs mere, og bestil tid til isættelse af implantat, på https://www.tandklinikkenbrogade.dk/behandlinger#implantater 

Previous

Kan alle bruge mindfulness?

Fyrværkeri: Spektakulære shows af højeste kaliber

Next