Hvorfor bruge en støttekontaktperson i Kokkedal?

27 oktober 2020
Cecilie Mortensen

Der er utrolig meget forskel på alle familier. Alle møder forskellige udfordringer, og det kan også betyde, at der er forskellige behov for hjælp på hjemmefronten. Måske ender det med, at et eller flere børn anbragt, og måske har man som forældre ekstra brug for hjælp til forældrerollen. 

Det samme gælder selvfølgelig også, når man ser fra børnenes perspektiv. Det kan også være utrolig gavnligt, at børn eller unge også bliver tilknyttet en støttekontaktperson, som en ekstra person, der kan hjælpe barnet. 

Få hjælp fra en støttekontaktperson i Kokkedal 

Hvis du gerne vil finde hjælp fra en støttekontaktperson i Kokkedal, så er der alle gode muligheder for et godt match. Det kan være en rigtig god måde, at få ekstra støtte på områder, hvor man har brug for sparring, rådgivning og hjælp. Og her snakker vi selvfølgelig også over en længere periode. 

For at blive endnu mere konkret, så kan et forløb foregå ved, at man har samtaler med sin støttekontaktperson. Det kan foregå ved, at man får hjælp til opgaver i hverdagen, hvor man er udfordret. Det kan være alt lige fra at komme op om morgenen, foretage forskellige opkald, og generelt støtte på områder, hvor man kan have brug for en hjælpende hånd. 

Det gode ved hjælp fra en støttekontaktperson i Kokkedal er, at et forløb kan se ud på mange forskellige måder. Der er nemlig ikke et facit for, hvordan det skal forløbe. Det er i stedet noget, der også tilpasses efter de behov, der måtte være i de enkelte familier. På den måde kan man også få den bedst mulige hjælp, som man lige præcis har brug for.

Der er selvfølgelig forskellige muligheder for at få hjælp og støtte. Til en start kan man undersøge de muligheder, der er online, uanset om det er hjælp til en selv eller ens barn. 

Flere Nyheder