Hvad kan man opnå med hypnose?

07 oktober 2019
admin

De fleste forbinder hypnose og hypnoterapi med rygestop – og metoden er da også i vid udstrækning anvendt til netop dette formål. Rigtig mange rygere er ved hjælp af hypnose blevet forvandlet til ex rygere, idet hypnosen har evnen til at fjerne den psykiske afhængighed af de usunde cigaretter. Men hypnose kan faktisk anvendes til mange flere formål.

Hypnose er et rigtig nyttigt og effektivit redskab, når det handler om flere forskellige former for livsstils ændringer. Ud over rygestop, kan hypnose med fordel anvendes i forbindelse med en vægttabs strategi, som gerne skulle føre til varige ændringer i kosten og i trangen til eventuel overspisning, og dermed til en sundere og mere hensigtsmæssig livsstil.

Du kan også bruge hypnose, hvis du ønsker at booste dit selvværd, og dermed opnå større livsglæde og handlekraft. Eller du kan lade en dygtig og erfaren hypnotisør hjælpe dig med at overkomme angst eller komme videre efter stress.

Er hypnose farligt?

Det korte svar er nej – hypnose er ikke farligt. Det er ellers nærliggende at tro, at et så effektivt terapeutisk middel også kan virke modsat. Men her skal du tænker på, at hypnotisøren kun har eet mål – og det er at hjælpe dig til at opnå de mål, I sammen er blevet enige om. Hypnotisøren vil aldrig overskride dine grænser eller på nogen måde foretage sig andet end hvad I på forhånd har aftalt.

Så du kan roligt læne dig tilbage i stolen og lade hypnotisøren gøre sit arbejde – du behøver nemlig ikke at foretage dig andet end at lytte efter hypnotisørens stemme, som guider dig gennem forløbet. Og der er stor sandsynlighed for, at du allerede efter første session vil mærke en markant forskel! Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om hypnose, kan du læse videre på aagaard-psykoterapi.dk

Flere Nyheder