Hvad indebærer en gulvafslibning?

| |

En gulvafslibning indebærer først og fremmest selve afslibningen af gulvet ved hjælp af en særlig maskine som er påmonteret sandpapir. Først slibes gulvet med groft sandpapir hvorved overfladiske skønhedspletter så som gullige plamager fra solfalming, skjolder fra spildte væsker og gråligt matte slidspor af nedtrådt snavs på effektiv vis fjernes.

Du vil blive overrasket over hvor flot dit gulv er blot efter denne indledende behandling. Gulvet kan snildt være flere toner lysere, og ganske ensartet i overfladen.

Her efter slibes gulvet endnu en gang med finere sandpapir. Denne slibning skal gøre gulvet helt glat og jævnt i overfladen, så det er klar til den plejende og beskyttende efterbehandling.

Du kan vælge imellem flere forskellige typer efterbehandling, hvor af de mest populære er olie og sæbe. Disse behandlings typer hører til de såkaldt ikke forseglende behandlinger idet de – i modsætning til lak og maling – ikke kapsler træværket inde og dermed yder maksimal beskyttelse.

Du skal være opmærksom på at du, såfremt du vælger en ikke forseglende behandling af dit trægulv, samtidig forpligter dig til at pleje og vedligeholde gulvet gennem grundig og hyppig gulvvask med særlig sæbe. Forsømmer du denne vil dit trægulv lynhurtigt komme til at fremstå slidt og snusket igen idet den beskyttende hinde af sæbe eller olie hurtigt vil gå til hvis den ikke stedse styrkes og vedligeholdes gennem den regelmæssige vask.

Hvem kan hjælpe mig med en professionel gulvafslibning og efterbehandling?

det er en god idé at overlade opgaven med afslibning og efterbehandling af gulve til en faglært håndværker. På den måde er du sikker på at få det optimale resultat – og du slipper selv for det tunge arbejde.

Når du vælger DBF Gulvservice som din gulvmand i København får du, foruden en professionel og kundevendt service, en grundig og effektiv gulvafslibning med en dertil hørende efterbehandling. Læs mere på https://dbf-gulvservice.dk/ 

Previous

Forjag ikke det med betonelementmontage!

Find smukke begravelsesblomster i Aalborg

Next