Hvad er den gode tommelfingerregel ved rengøring?

24 februar 2021
anders_lundtang_hansen
Hvad er den gode tommelfingerregel ved rengøring?

Det store spørgsmål er altid: hvor tit skal man gøre rent?

Og det er desværre ikke altid lige til at svare på, for lad os bruge et andet eksempel, som vi tror, at du allerede kender svaret på, men som faktisk ikke er så intuitivt at svare på alligevel.

Hvor tit tror du, at man skal tage et bad?

De fleste mennesker tager et bad hver dag i hvert fald her i Danmark, mens størstedelen som minimum tager et bad hver anden dag, og skulle der gå længere tid end det, så er der ofte en god forklaring på det, som man forsøger ikke at gentage.

Selv de mest mærkelige steder, man kommer hen, hvor der forventes, at man overnatter, så er der ofte badefaciliteter at benytte.

Men hvad siger videnskaben så, er det korrekte svar på badespørgsmålet? De har faktisk ikke et entydigt svar.

For kroppen har nogle naturlige bakterier og olier, som skal have lov til at fungere af sig selv, så hvis man vaskede sig kraftigt hver dag og måske endda flere gange om dagen, så ville man bare ødelægge kroppens naturlige kredsløb.

Selvfølgelig skal man heller ikke undervurdere det skønne og velvære i at tage et godt bad, men tænk lige på al det vandspild, der rammer miljøet.

På samme måde kan man sige med rengøringen: skal man gøre rent hver dag?

Det er altid godt at fjerne madrester, tage opvasken med videre, da den slags hurtigt bliver uhygiejnisk, og man bør da også lige fjerne de værste uheld med det samme, som der er opstået derhjemme.

Men at svinge støvsugeren hverdag, vaske gulv, loft og komme omkring i karmene er måske lige overkill og overforbrug af strøm og andre ressourcer.

Dog er man til gengæld på en arbejdsplads nødt til at få gjort rent helst hver dag, men det magter man ikke, så her bør man tilkalde www.aamand-rengoering.dk til at klare den tjans for ens firma!

Flere Nyheder