Hvad bruges en blokvogn til?

| |

Hvis du arbejder i entreprenørfaget, så kan du næsten ikke undgå at have hørt om en blokvogn. Og det er der en helt særlig grund til. Blokvogne er utrolig effektive til at transportere f.eks. entreprenørmaskiner fra a til b. Det kan være, at dit firma skal starte op på et nyt byggeprojekt, og derfor skal have fragtet de maskiner, der skal bruges til opgaven. Forestil dig bare, hvis alle de maskiner, der skulle bruges skulle fragtes manuelt gennem det byområde, du skal arbejde i. Det ville blive utrolig tidskrævende, og desuden så er alle maskiner langt fra egnet til det. 

Hvis ikke du har hørt en blokvogn før, så kan det være, at du har en lidt bedre fornemmelse af det nu. Ellers kan vi også prøve at gøre det endnu mere visuelt. En blokvogn er mere eller mindre en lastbil, som har fået ekstra længde på, så der er plads til, at diverse maskiner kan placeres sikkert ovenpå. En blokvogn kan også beskrives som en anhænger. Dette ekstra stykke eller den ekstra anhænger, som er koblet på lastbilen giver plads til maskiner, som er tunge. 

Hvem kan hjælpe med en blokvogn?

Der findes flere forskellige transportfirmaer, som kan hjælpe med kørsel med blokvogn. Det kræver nemlig også en del erfaring at køre med så tung last, som det kan blive, når der fragtes maskiner. Med et transportfirma kan man trygt overlade fragten til et firma, som har solid erfaring med denne type kørsel, og alt hvad det kan indebære. Det kan nemlig også være nødvendigt at indhente tilladelser til at køre med tungt gods, og alt dette har transportfirmaet selvfølgelig også helt styr på.  

Hvis du skal have hjælp fra et transportfirma, så er der god hjælp at hente. Du skal bare starte din søgning lokalt efter firmaet, der skal hjælpe dig.

Previous

Lær dig en god entreprenør at kende

Bliv klar til at åbne din nye butik

Next