Giv ud af dit broderi på flere måder

09 oktober 2019
admin

Det er blevet som en dille som aldrig før at brodere, og hvis man virkelig elsker at lave den slags, så kan man ende med at kreere mange ting fra grydelapper til dukker med ens broderi i mange forskellige farver og størrelser, fordi man elsker den hobby.

Hvis man så virkelig er glad for den hobby, så kan man ende med at få lavet så mange ting, at de hober sig op og optager plads, men man kan desværre også miste lidt af interessen, fordi man løber tør for inspiration til, hvad man skal lave.

Man sidder måske og laver brodering i Skive og tænker, at man da kunne gøre noget mere ud af det, der var mere organiseret end de små bestillingsopgaver, man har fået fra familie og venner – og selvsamme er også ved at være lidt træls af de spontane gave af broderi – også til jul og fødselsdag.

Men der i Skive kan du måske faktisk gøre en forskel for andre mennesker, du ikke kender, også selvom der ikke er flere broderingsopskrifter at hente inspiration fra i dit hæfte.

For ser du, flere hospitaler og udrykningskøretøjer leder faktisk efter små bamser, dukker og lignende af broderi især, som de kan give til de små størrelser, der er kommet ud for en ulykke eller føler sig lidt skræmt, så de kan knytte sig til denne dukke.

Selv hvis der ikke er interesse for den slags ved dit nærliggende sygehusvæsen, så kan det måske tænkes, at interessen er større ved plejehjem eller børnehaver, hvor de godt kunne tænke sig at få nogle af den slags.

Måske ligefrem genbrugsbutikkerne gerne vil have noget nyt og personligt at sælge ud af.

Men hvis du ikke selv magter at brodere, så kan du få det gjort virkelig genialt hos svane-broderi.dk for et godt resultat.

Flere Nyheder