Giv gulvet en chance mere – bestil en professionel gulvafslibning

19 juli 2020
astrid_pedersen

Et trægulv kan udgøre et kæmpe aktiv for en bolig i en eventuel salgs situation. Hvis trægulvet går igennem hele huset eller lejligheden er det med til at skabe boligens hyggelige og hjemlige atmosfære.

Træværk er suverænt det mest velegnede materiale til gulv belægning idet det føles behageligt at betræde samtidig med at det er kønt at kigge på. I hvert fald al den stund gulvet er pænt og velholdt. Træ er et organisk og levende materiale som har brug for pleje og vedligeholdelse. Et trægulv, som enten er ubehandlet eller som er behandlet med sæbe, lud eller olie, nyder ikke samme beskyttelse som et malet eller et lakeret gulv.

Dette betyder at trægulvet hurtigere vil begynde at udvise tegn på slitage. Et slidt trægulv kan nemt komme til at fremstå beskadiget og sanerings modent. Og så kan det faktisk kun blive rigtig pænt igen med en behandling så som en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Hvordan ved jeg om mit trægulv trænger til en gulvafslibning?

Går du således i tanker om at sælge dit hus eller din lejlighed kan det godt betale sig at tage et kig på det trægulv som beklæder boligen. Måske har du ikke selv lagt mærke til at gulvet i løbet af årene er blevet slidt. Men ruller du tæpperne til side, eller flytter de møbler som har stået et fast sted på gulvet i årevis, vil du tydeligt kunne se forskellen.

Der hvor gulvet har været beskyttet vil det stadig være pænt og ensartet – og der hvor det er slidt vil det være præget af pletter, ridser skrammer og misfarvninger. Du bør således lade gulvene afslibe forud for eventuelle fremvisninger og åbent hus arrangementer. På den måde kan du få hjemmet til at fremstå smukkere og nyere.

Bestil tid til en gulvafslibning hos DBF Gulvservice via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder