Gå trygt til hypnose i Aabenraa

| |

advertorial

Har du brug for hjælp i forhold til afvænning, eller kæmper du med en angst lidelse? Så bør du søge professionel hjælp, for eksempel hos en psykoterapeut som kan tilbyde hypnose som en del af behandlingen.

Hvad kan jeg opnå med hypnose eller hypnoterapi?

Der er mange anvendelsesmuligheder for hypnose eller hypnoterapi, som fortrinsvis finder sted i forbindelse med psykoterapi eller psykolog behandling. Blandt de mere populære finder vi rygeafvænning og behandling af afhængigheds betinget misbrug i det hele taget.

Vaner, som kan være svære at lægge på hylden, kan helt udryddes ved hjælp af hypnose. Mange inkarnerede rygere eller misbrugere som har været i behandling med hypnose, beretter om en totalt manglende lyst til nogen sinde at tænde en smøg eller røre et stykke slik – eller hvad er nu var genstand for afhængigheden – igen.

Det er klart at en del af en afhængighed er fysisk, og derfor vil hypnose ikke kunne stå alene imod eksempelvis et svært alkoholmisbrug. Men mod rygetrang er hypnose et fantastisk redskab idet denne afhængighed mestendels er funderet i det vanemæssige.

Behandling af angst, stress og depression med hypnose

Der ud over er der mange hypnotisører og hypnoterapeuter som specialiserer sig inden for behandling af de relaterede lidelser angst, stress og depression. Gennem hypnose er det muligt at få styret klienten i en mere positiv retning således at han eller hun opnår et lysere og lettere syn på tilværelsen.

Hypnose er i denne sammenhæng et rigtig godt supplement til samtale baseret terapi idet terapeuten får mulighed for at at ”skyde genvej” til det underbevidste sind og dermed så at sige kickstarte ændringerne inde fra.

Hvor kan jeg få hypnose i Aabenraa?

Hvis du er bosiddende i den sydlige del af Jylland kan du henvende dig hos hypnoterapeut Nicole Hertz hvis du ønsker professionel hypnose i trygge rammer. Læs mere på https://www.nicolehertz.dk/hypnose 

Previous

Derfor skal du investere i en luftrenser

Skal du planlægge dit diamantbryllup?

Next