Fyrværkeri: Spektakulære shows af højeste kaliber

17 august 2020
Athene Eriksen

Festfyrværkeri: Giv dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme 

Vi er en familieejet virksomhed, som igennem flere årtier har brændt for at skabe uforglemmelige øjeblikke, for alle vores kunder. Om det er til en royal- eller privat begivenhed, gør ingen forskel for os. Vi lægger hjerte og sjæl i vores arbejde og vores mål er at skabe shows, som tilskuerne vil huske din fest/event, i mange år fremadrettet. Vi har udført mange store shows, igennem hele Europa og vi kan med garanti også levere et fantastisk skue, til din festlige anledning. Vores team består af uddannede festfyrværkere, som dedikerer både deres karriere og deres fritid, til altid at skabe spektakulære øjeblikke og nytænkende påfund, som aldrig er set før.  

Hvad enten det er til dit bryllup, konfirmation, firmafest eller koncert, så arbejder vi målrettet for at skabe en unik oplevelse, specielt til dig. For os er farverne ikke “bare farver”. Vi kombinerer selv disse, for at give den helt store wow-effekt og vi går efter at imponere. 

Vi garanterer dig et brag af et show 

Vores passion for festfyrværkeri ligger i blodet og er blevet givet videre, igennem generationer. Det har gjort os til sande entusiaster og eksperter på området, da vi altid er villige til at gå den ekstra mil, for at skabe betagende syn over nattehimlen. Vi vil altid selv være tilfredse med de shows vi leverer, hvilket selvfølgelig sætter standarden højt, for nogen som har eksperimenteret med fyrværkeri og showmandskab,  igennem hele livet. 

Vi leverer mange forskellige typer af shows, heriblandt: 

  • Festfyrværkeri
  • Bryllupsfyrværkeri
  • Pyromusical “Fyrværkeri til musik”
  • Scenefyrværkeri
  • Eventfyrværkeri
  • Private begivenheder 

Har du en festlig begivenhed som skal afholdes, så har vi underholdningen til denne. Det vil være en sand fornøjelse at være med til at skabe glæde, spænding og beundring, for dig og alle andre tilskuere, som vil overvære synet. 

Ønsker du at vide mere omkring scenefyrværkeri og hvilket show du kan forvente? Så kan du med fordel se mere her. 

Flere Nyheder