find en god maler i dragør

15 februar 2022
Niels Geckler

advertorial

På malerdragoer.dk kan du finde en maler til at hjælpe dig med at maler dit hus i Dragør eller der i nærheden.

Dragør er en idyllisk by med en masse spændende gamle huse, der skal passes godt på. Den specielle arkitektur i eden gamle del af Dragør giver en særlig stemning i denne lille bebyggelse yderst på Amager, der oprindeligt blev anlagt af nederlandske bønder og handlende, som blev inviteret hertil af den danske konge.

Hvis du skal vedligeholde dit hus i Dragør udvendig kan du have gavn af at involvere en maler med kendskab til de lokale skikke, arkitekturen og farverne i områdets bebyggelse. Så er der en god chance for, at det bliver gjort ordentligt og i samklang med de historiske omgivelser og de traditioner der er forbundet med byggeskikken der på stedet. det er en helt særlig lille oase af smukke gamle huse.

Lad dig inspirere af naturen når du vælger farver indendørs

Hvis du ikke gider at male væggene indendørs i dit Dragør-hjem hvide som i mange andre danske hjem – det er ærlig talt småkedeligt, ikke – så kan du gå en tur ud i naturen for at få inspiration. Der er rig mulighed for gode gåture i Kongelunden og langs digerne på Amagers sydspids. Også en tur langs stranden kan give inspiration til farverne.

maler dragør

Afdæmpede farver i soveværelset kan hjælpe dig med at finde ro inden natten og får pulsen ned. farverne har nemlig stor betydning for vores stemninger og humør. Grønne farver og varme brune jordfarver har været eller er ved at blive modefarver også når det gælder indretning i boligen og som farve på hjemmets vægge. Men i visse rum vil du måske gerne have mere livlige kulører. Tal eventuelt med maleren om farvevirkninger og mulighederne for effekter i maling og puds for at give ekstra liv.

Flere Nyheder