Find din lokale skorstensfejer i Svendborg

26 april 2021
astrid_pedersen

Er du i besiddelse af en bolig, som opvarmes ved hjælp af fyr – for eksempel olie-, pille- eller gasfyr – eller en brændeovn? Så skal du være opmærksom på, at skorstenen kan sode til. I den anledning er det en god idé at have kontakt til den lokale skorstensfejer, som kan komme forbi og rense din skorsten på regulær basis.

Hvornår har jeg brug for en skorstensfejer?

Der findes faktisk love som bekendtgør hvor ofte du som bolig ejer er forpligtet til at få besøg fra en skorstensfejer hvis du altså er i besiddelse af eksempelvis et fyr eller en brændeovn.

Mindst én gang på årlig basis skal skorstenen efterses, fejes og renses. For større skorstene gælder det at skorstensfejeren skal på besøg to gange om året.

En skorstensfejer renser alle slagger og sod ved fra skorstenens inderside og tjekker samtidig at såvel skorsten som spjæld fungerer som det skal, og at eventuelt murværk stadig er intakt. På den måde undgår du løbesod og minimerer derved risikoen for en skorstens brand.

Det er altså for din egen sikkerheds skyld at denne regel eksisterer. Samtidig vil du med hyppig fejning af skorsten kunne opnå en jævnere opvarmning med mindre spild, og en mere miljøvenlig – og billig – fyring.

Hvem er Skorstensfejermester Ole Lautrup?

Skorstensfejermester Ole Lautrup er din skorstensfejer i Svendborg. Skorstensfejermester Ole Lautrup har fysisk til huse i Stenstrup og har distrikt i såvel Faaborg-Midtfyns Kommune som i Svendborg Kommune.

Du kan således trygt kontakte Skorstensfejermester Ole Lautrup når du skal have fejet din skorsten eller have foretaget rutinemæssig rensning af brændeovne, pillefyr, oliefyr, halmfyr eller kedler til gasfyr.

Der ud over foretager Skorstensfejermester Ole Lautrup også rensning af tagrender og vil altid kunne hjælpe dig med diverse former for ventilations anlæg og udsugning i din bolig. Du kan kontakte Skorstensfejermester Ole Lautrup via hjemmesiden stenstrup-skorstensfejeren.dk

Flere Nyheder