Find dig dit velvalgte konditori til hver anledning

19 juli 2021
anders_lundtang_hansen

I gamle dage havde selv de mindste byer deres egen bager eller konditor, men den slags er desværre blevet lidt udvandet, da mange mennesker vælger at købe deres brød, kager med videre i supermarkederne.

Desuden har mange butikker fået indført bakeoff-muligheder, så man dårligt behøver at besøge ens bager for at få de varer, som man plejer at købe hos vedkommende.

Men det er synd og skam, for selvom det er smart, at man har fået udbredt mulighederne for at købe bredere ind i større butikker, så er der en charme og hygge ved et bageri og et konditori – og ikke mindst er tingene lavet friskt og med kærlighed.

Hvem savner ikke muligheden for lige at snakke med bageren over disken, når man handler, mens man snuser duftene ind fra det brede udvalg og bliver inspireret til at købe mere?

Lad os sørge for, at selv dit bageri i Hjørring, som ellers kan betegnes som Udkantsdanmark, også får lov til at overleve.

Besøg dit bageri og konditori ved hver lejlighed

Dette gør vi ved at støtte foretagende ved hver en mulighed, der opstår, også selvom vi måske tænker, at supermarkedet ligger tættere på en, eller man lige så godt kan købe bagerivarerne her, mens man er der.

Du gør dig selv en tjeneste ved at besøge bageriet hver ved lejlighed.

Dette kan være lige fra om morgenen, når du skal købe morgenbrød til arbejdsdagen, eller når du kommer hjem fra byen sidst på natten/starten på morgenen, og du lige skal have noget frisklavet med hjem at spise.

Når du sal have besøg af venner, en tante eller nogle helt andre, så besøger du da lige bageren forud og køber nogle lækre kager med hjem.

Skal der være søndagshygge, så handler du også ind her, eller skal der være fødselsdag, så køber du fødselsdagskagen her.

Flere Nyheder