Find den rigtige erhvervsmurer

| |

Som bygningsentreprenør der har planer om at opfører nye huse skal du blandt andet ansætte en erhvervsmurer. Det kan f.eks. være en erhvervsmurer i Hellerup hvis det er i det område du har planer om at bygge de nye huse. Det er som udgangspunkt en god ide at finde en der operere i området. Det gør det langt nemmere at mødes og diskutere evt. planer og udfordringer generelt.

Find en projektleder

Som bygningsentreprenør kan det være nødvendigt at ansætte en projektleder til at lede projektet og finde de rigtige håndværkere. Det er en god ide at ansætte en med lokal kendskab. En projektleder med lokalkendskab kender de lokale håndværkere og ved hvem der skal ansættes og hvem der bør undgåes. Du bør ansætte en der er kendt for sit høje krav til kvalitet. Det krav vil han bringe videre til de håndværkere han ansætter og det vil betyde at dine huse vil ende med at blive bygget korrekt og af høj kvalitet.  

Murerfaget gennem tiden

I dag arbejder murer primært med at bygge og renovere men sådan har det ikke altid været. Murefaget har været kendt i Danmark i næsten 1000 år og kom op til Danmark fra sydeuropa med munke, der skulle lære danskerne at bygge store kristne kirker af mursten. Senere fandt man ud af, at den danske muld var fuld af ler og derfor perfekt til at lave mursten af. Samtidig fandt danskerene ud af at murstenene var bedre til at holde kulden ude og varmen inde end træ og efterspørgselen efter mursten og murer steg markant. I dag arbejds der aktivt for, at de gamle metoder ikke går i glemmebogen.

Det førte også til at det kom til et opgør imellem de munke der arbejdede som murer og de almindelige murer. De almindelige murer vandt og dannede efterfølgende murelaug rundt omkring i landet. Munkene blev henvist til det religiøse.

Previous

Når et byggefirma skal gøre klar til en opgave

Er containerudlejning en branche for dig?

Next