Find den bedste klinik til ultralyd og røntgen i Aarhus

| |

Har din læge udskrevet en henvisning til en røntgen- eller ultralydsundersøgelse, skal du selv vælge en røntgenklinik, hvor du kan få udført denne. Det er muligt at din læge har nogle anbefalinger – men faktisk er det helt op til dig selv hvilken røntgenklinik du vælger.

Hvor kan jeg få en røntgen eller ultralyds undersøgelse i Region Midt?

Hvis du er bosiddende i det der kaldes Region Midt, som omfatter byerne Favrskov, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Ikast, Brande, Lemvig, Norddjurs, Odder, Randers, Ringkøbing, Skjern, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Struer, Viborg og Aarhus med tilhørende opland kan du vælge og vrage blandt samtlige røntgenklinikker i regionen.

Hvis du ønsker at blive undersøgt på en røntgenklinik med moderne udstyr, engagerede og veluddannede medarbejdere og kort venteliste kan du med fordel vælge RøntgenKlinikken i Aarhus. RøntgenKlinikken i Aarhus er centralt beliggende i Speciallægernes Hus i hjertet af Aarhus Midtby. Det er nemt at komme til RøntgenKlinikken med offentlig transport, og klinikken er tilgængelig for såvel gangbesværede som for kørestolsbrugere.

Hos RøntgenKlinikken kan du få foretaget et bredt spektrum af røntgen og ultralyds undersøgelser. Du vil opleve meget kort ventetid hos RøntgenKlinikken i Aarhus. Skal du blot have foretaget en standard undersøgelse, for eksempel røntgen eller ultralyds undersøgelse af et enkelt område, kan du som regel komme til samme dag som din læge henvisning er udstedt.

Hos RøntgenKlinikken i Aarhus finder du udelukkende faguddannede radiografer som under ledelse af en erfaren røntgenlæge udfører røntgen undersøgelser og ultralyds undersøgelser ved hjælp af state of the art røntgen og ultralyd udstyr. Du vil hurtigt kunne få adgang til resultaterne af din undersøgelse, ligesom disse vil blive fremsendt til din læge med røntgenlægens eventuelle bemærkninger. Og så vil din læge kunne tage stilling til det videre forløb.

Du kan læse mere om RøntgenKlinikken i Aarhus på klinikkens hjemmeside http://www.roentgen-klinikken.dk/ 

Previous

Find den bedste børnekiropraktor i Århus

Diamantbryllupsmusik i København skal være sømmende og egnet…

Next