Find de smukkeste buketter i en utraditionel blomsterbutik

| |

Har du brug for en smuk buket som værtinde gave – eller måske blomster til bryllup eller begravelse? Så kan du med fordel tjekke Lille Frøken Flora.

Hvilke blomster kan jeg købe hos Lille Frøken Flora?

Lille Frøken Flora er andet og mere end blot en blomsterbutik. Hos Lille Frøken Flora kan du få bundet de smukkeste og mest unikke buketter, som med garanti vil skille sig ud. De dygtige blomsterbindere hos Lille Frøken Flora arbejder med respekt for håndværkets traditionelle metoder, og udfordrer samtidig den gængse forestilling om hvorledes en buket skal tage sig ud.

Hos Lille Frøken Flora bindes blomster med blomster, uden fyldgrønt og med fokus på den enkelte blomsts enestående skønhed. Her blandes orkidéer og stauder med vilde markblomster og blomster man normalt vil betegne som ukrudt, i erkendelse af den enkelte plantes særegne skønhed og kendetegn.

Når du bestiller en buket af friske, afskårne blomster hos Lille Frøken Flora er du således garanteret et dekorativt arrangement, som for alvor vil skille sig ud. Se for eksempel de helt exceptionelt smukke brudebuketter, som bindes særligt til lejligheden, og som er både vilde, stilfulde og raffinerede på én og samme tid. Søger du således det unikke og særegne udtryk i din buket, går du ikke galt i byen hos Lille Frøken Flora.

Begravelses blomster fra Lille Frøken Flora

Søger du en bårebuket, en krans eller en kiste dekoration, som kan markere den sidste afsked med et elsket menneske, er Lille Frøken Flora leveringsdygtig i smukke og unikke blomster arrangementer til denne lejlighed. Samtlige begravelses blomster bindes efter gældende forskrifter, og sammensættes af blomster og planter efter ønske. Du kan bestille såvel båre og kiste buketter som kranse og kirke dekorationer hos Lille Frøken Flora, som gerne sørger for at blomsterne bringes ud.

Du kan læse mere, og se de mange flotte blomster arrangementer fra Lille Frøken Flora, på https://www.lillefroekenflora.dk/ 

Previous

Sådan holder du haven flot

Hvordan laver man fragt til Rusland?

Next