Find de hyggeligste selskabslokaler i Roskilde

| |

Står du for at skulle afholde en konfirmation, et bryllup, en barnedåb eller anden form for festlig begivenhed. hvor familie og venner samles? Så er det en god idé at finde velegnede selskabslokaler i god tid. Med vel disponerede selskabslokaler behøver du ikke at tænke på at skulle rydde stuerne hjemme i din bolig – og med tilhørende bespisning kan du selv slappe af og deltage i festlighederne.

Hvor finder jeg gode og rummelige selskabslokaler i Roskilde?

Hvis du leder efter selskabslokaler som kan indrettes til netop det antal gæster du ønsker kan du med fordel kontakte Restaurant Bondestuen i Jyllinge.

Hos Restaurant Bondestuen i Jyllinge finder du smukke og vel indrettede selskabslokaler til selskaber af en hver størrelse. Restaurant Bondestuen i Jyllinge serverer traditionelle og moderne retter fra det danske og det italienske køkken. Du kan vælge mellem fire forskellige menuer når du lejer selskabslokaler: Brunch buffet, dansk buffet, italiensk buffet, og den helt traditionelle fest menu.

En uformel brunch buffet er særdeles hyggelig i forbindelse med en morgen fødselsdag eller lignende, og indeholder alle de klassiske brunch retter så som røræg, bacon, spejlæg og stegte cocktailpølser samt lækre pandekager med honning eller sirup. Dertil kan du nyde friskbagt brød med smør og forskellige typer ost, kødpålæg eller marmelade samt frisk frugt, røget laks, müsli eller yoghurt. Dertil serveres kaffe og te samt æble eller appelsin juice.

Er du mere til et traditionelt aften eller frokost selskab kan du vælge en af de andre lækre buffet’er eller den traditionelle middags menu. Du vil med sikkerhed kunne finde en løsning som passer dig og som falder i dine gæsters smag hos Restaurant Bondestuen i Jyllinge.

Du kan kontakte Restaurant Bondestuen i Jyllinge og forhøre dig om mulighederne for at booke de hyggelige og stemningsfulde selskabslokaler – læs mere på restaurantens hjemmeside bondestuenjyllinge.dk.

Previous

Find den bedste VVS installatør i Nordsjælland

Hvornår er flammeskæring et godt valg?

Next