Få styr på stresssymptomerne med en god massage

| |

Føler du dig ofte stresset? Så er det en god idé at være opmærksom på din krop og give den de pauser, den har brug for. Og hvis du virkelig ønsker at holde kronisk stress fra døren bør du samtidig forkæle den med en massage i ny og næ.

Hvordan kan en massage hjælpe mig?

Med en massage kan du så at sige nulstille kroppen og give den et velfortjent pusterum. En professionel massør kan hjælpe dig til at få den naturlige balance tilbage i kroppen og lægge en dæmper på de reaktioner som skaber stress symptomerne.

En times massage kan gøre underværker for såvel dit fysiske som for dit mentale velvære. Og med regelmæssig massage vil du på effektiv vis kunne bekæmpe stress i din krop.

Hvem er Harmoni & Balance?

Harmoni & Balance er en hyggelig lille massage praksis som er ejet og drevet af massør og kropsterapeut Charlotte Birch Christensen. Hos Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance er du i de tryggeste og mest professionel hænder. Charlotte Birch Christensen arbejder intuitivt med kroppen som helhed og tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer og i din krops individuelle dispositioner og skavanker.

Når du lægger dig på briksen hos Charlotte Birch Christensen kan du således forvente en behandling som er både velgørende og effektiv når det handler om at forbedre din krops bevægelighed og funktion. Du vil opleve en blid med fast massage under Charlotte Birch Christensens kyndige hånd – og du vil til hver en tid kunne sige fra hvis en del af behandlingen er for hård eller grænseoverskridende. Hos Harmoni & Balance er du og din krops og sinds velvære i fokus – og Charlotte Birch Christensen har kun dit velbefindende som mål.

Harmoni & Balance tilbyder alle former for massage og krops behandlinger til både børn og voksne. Klik ind på harmoni-balance.dk og bestil tid til en massage allerede i dag.

Previous

Hvornår bør du prioritere ejendomsservice i Lyngby?

Få hjælp til den stive krop hos massør i København

Next