Få repareret din smartphone hurtigt i Århus

11 maj 2020
Mie Clemensen

Hvis din telefon er gået i stykker, eller af en eller anden grund ikke fungerer optimalt, kan det bare være super belastende! Med de digitale fremskridt, bliver smartphonen mere og mere uundværlig for mange af os.

Vi tænker ofte først over det, når den ikke virker, og der er en kæmpe ridse i skærmen der gør at nogle af de funktioner vi tager for givet, pludselig ikke er tilgængelige. Det kan både være tidskrævende og bekosteligt at finde et sted, der har tid til at reparere ens smartphone i en fart. I Århus kan man du få repareret din smartphone, uanset hvad du er kommet til at gøre ved den.

I Skejby Centret ligger der en kompetent og erfaren forretning, hvor man kan få repareret sin smartphone uden tidsbestilling – et såkaldt drop in-sted. Medarbejderne har stor viden og erfaring og kan reparere mange typer af smartphones, udover iPhones. Det gælder både for forskellige skærmreparationer, udskiftning af batteriet, fugtskader og ved virusangreb.

Forretningen bruger reservedele af høj kvalitet, og de fleste opgaver løses på under en time, mens du måske hygger dig i centret eller løber et ærinde. Det bliver næsten ikke nemmere! Hvis det passer dig bedst at lave en aftale, kan du også gøre det telefonisk til butikken. 

RepPhone har åbent alle ugens dage og søndag efter aftale, så hvis man er virkelig desperat for at få fikset sin telefon, behøver man ikke at vente til weekenden er omme. For smartphone reparation i Århus er det nemt at gå til, men RepPhone servicerer også kunder fra resten af landet. Man kan sende sin enhed til dem, og de sender den retur når den er repareret. I skrivende stund har RepPhone udført over 102800 mobilreparationer, udover tablet- og computerreparationer. 

Få repareret skærmen i en fart og forlæng din smartphones levetid. 

Flere Nyheder