Få malet dit hus udvendigt

11 maj 2022
lotte_hindsberg

advertorial

Trænger dit hus til at blive malet, er der flere ting, du skal overveje inden. Det første er, om du skal få murene sandblæst. En sandblæst fjerner gammel maling, skidt og snavs og hvad der må være af grønne alger. Det gør det nemmere for en murer at vurdere hvad der skal laves af murearbejde, inden de kan blive malet.

Fordelen ved at sandblæse først er at det endelige arbejde bliver langt flottere og vil også holde sig pænere længere. Så det er penge der er givet godt ud. Du kan blandt andet få malerhoersholm.dk til at komme med et tilbud. 

Inden der bliver malet, er det vigtigt at du sørger for at murene får tid til at tørre. Ellers kan du risikere at få fugt og skimmelsvamp i murene.

maler hørsholm

Find de rigtige håndværkere

Når du skal finde de rigtige håndværkere har du flere muligheder. Du kan vælge at finde en murer og efterfølgende en maler. Du kan også vælge at finde et firma, hvor de kan klare begge dele. Uanset om du vælger det ene eller det andet er det en god ide at få flere tilbud. Gerne tre eller flere. Ved at få flere tilbud får du et godt overblik over prisniveauet. Når du beder om et tilbud så husk at det skal indeholde hvilken type maling der bliver brugt.

Der er stor forskel på kvaliteten af maling. Som regel følger pris og kvalitet ad, men da det som regel et lønningen der er dyr, giver det god mening at bruge flere penge på maling, så der gå længere tid inden du igen skal have malet. Samtidig vil det færdige resultat blive langt flottere, end hvis du får malet med en billig maling.

Når du skal finde en maler kan du med fordel, samtidig læse hvad der står om maleren på Trustpilot.

Flere Nyheder