Få has på rygsmerterne med hjælp fra din kiropraktor i København

| |

Lider du ofte af smertefuldt og immobiliserende hold i nakken? Driller ryggen fra tid til anden med ubehagelig stivhed eller smæld? Eller har du tendens til at udvikle indeklemt iskias nerve, piriformis syndrom, hekseskud, lumbago eller hælspore? Så er der meget der tyder på at du vil have glæde af en behandling hos en dygtig kiropraktor.

En kiropraktor er nemlig særligt uddannet til at tage sig af netop denne type dårligdomme samt en lang række af andre skader som er relateret til rygsøjlen og til det menneskelige bevæge apparat. Det kan for eksempel være musearm, golfalbue, tennisalbue, seneskedehinde betændelse eller andre inflammatoriske tilstande som kan virke aldeles invaliderende i det daglige.

En privat praktiserende kiropraktor vil typisk have mange års erfaring inden for behandling af disse ubehagelige tilstande, og vil med sikkerhed kunne bringe såvel øjeblikkelig lindring som mærkbar bedring i din tilstand over længere tid. Og giver du din kiropraktor lov til at justere din nakke eller ryg med jævne mellemrum vil du på sigt kunne komme dine dårligdomme helt til livs.

Hvordan foregår en kiropraktorbehandling?

Når du møder op til din første konsultation hos en kiropraktor vil han eller hun altid sørge for at sætte sig grundigt ind i din tilstand via samtale, fysisk undersøgelse og optagelse af røntgen billeder. Du behøver med andre ord ikke at være bange for at blive smidt op på briksen og ”knækket” i forbindelse med dit allerførste kiropraktor besøg. Der imod vil du modtage en grundig udredning og få udarbejdet et hensigtsmæssigt behandlings forløb. Og din kiropraktor vil aldrig foretage voldsomme justeringer hvis du ikke selv er 100% indstillet på denne form for behandling.

Hvor kan jeg få udført kiropraktik i København?

På Frederiksberg finder du Kiropraktisk Klinik – en af de ældste kiropraktor klinikker i Danmark. Klik ind på hjemmesiden dauscha-kiropraktor.dk og læs mere om Kiropraktisk Klinik, og book tid til kiropraktor besøg online.

Previous

Er du klar over mulighederne med en elektriker?

Hent alsidig hjælp hos din kloakmester i Vejle

Next