Få elektriker assistance hos en dygtig installatør

| |

Skal der bygges om eller til derhjemme er der med sikkerhed elektriker arbejde involveret. Hvis der skal ændres på de faste elektriske installationer i din bolig skal du nemlig have fat på en autoriseret el-installatør eller elektriker. Dette er et lovkrav. Og derfor bør du så tidligt som muligt i projektet kontakte din lokale el-installatør med henblik på hjælp til disse opgaver.

Hvorfor må jeg ikke selv udføre elektriker arbejde?

Denne regel er ikke lavet for at genere dig, men snarere for at beskytte dig og de øvrige beboere i bygningen. Du kan nemlig risikere at forårsage store skader på såvel mennesker som på materiel hvis du selv forsøger dig som gør det selv elektriker i boligen.

Hvor kan jeg finde en dygtig el-installatør i Grindsted?

Leder du efter en kompetent autoriseret el-installatør eller elektriker i den sydlige del af Midtjylland kan du kontakte Knud Petersen Filskov.

Knud Petersen Filskov tæller udelukkende dygtige installatører inden for el og VVS. Virksomheden har over 50 års erfaring inden for alle typer elektriker arbejde her under antenne og telefon installationer, stærkstrømsinstallationer i almene boliger og i erhvervsejendomme, belysningsanlæg og lys styring, EDB netværksinstallationer og IHC installationer, el sikkerhedsattester samt installationseftersyn, energirådgivning, el rådgivning og projektering.

Knud Petersen Filskov kan desuden hjælpe dig med lovliggørelse af el tavler og udførelse af obligatoriske tjek i forbindelse med udfærdigelse af ejerskifte forsikring. Ingen opgave er for stor eller for lille for Knud Petersen Filskov som gerne rykker ud uanset om du skal have udskiftet dit hfi relæ eller projekteret elektriske installationer i relation til et større bygge projekt eller entreprise.

Du kan altid regne med et stykker sikkert og særdeles vel udført elektriker arbejde når du benytter Knud Petersen Filskov som din el-installatør i Grindsted. Læs mere, og kontakt Knud Petersen Filskov via virksomhedens hjemmeside knudpetersenfilskov.dk

Previous

Catering – når der skal være stor fest

Få professionel nedrivning i Thisted

Next