Få den bedste VVS-hjælp i Faaborg

| |

Et renoveringsprojekt kræver de rette håndværkere. Står du med en bolig, som skal bygges om, eller skal der opføres en tilbygning til boligen, vil du højst sandsynligt kontakte en murer eller en tømrer som tilbyder totalentreprise.

Med totalentreprise kan du være 100% sikker på, at arbejdsgangene optimeres og at alle opgaver udføres i den rette rækkefølge. Vælger du selv at forestå styringen af dit bygge eller renoverings projekt skal du selv ud og finde håndværkere til de opgaver du ikke selv skal løse. Og her er det vigtigt at du ved hvad du har brug for.

VVS arbejde – ikke for amatører

Involverer din istandsættelse eksempelvis renovering eller modernisering af dit køkken eller af dit badeværelse skal du højst sandsynligt ud og have fat på en dygtig VVSer. Det er nemlig strengt forbudt ifølge gældende dansk lov selv at rode med de faste installationer i boligen – det være sig VVS eller el – når man ikke er autoriseret fagperson.

Selv om du måske ser dig fint i stand til at løse opgaver så som flytning af afløb i badeværelset eller anlæggelse af dræn til din nye opvaskemaskine i køkkenet er det vigtigt at du overlader disse til en autoriseret VVS installatør. Du kan nemlig risikere at forårsage skader på bygningen hvis du selv udfører it VVS arbejde – og det er langt fra sikkert at din forsikring vil dække omkostningerne forbundet med udbedring af vandskader afstedkommet ved dit eget klamphuggeri.

I værste fald kan du faktisk få andre menneskers liv og helbred på samvittigheden. Et forkert samlet vandrør kan føre til blanding af spildevand og drikkevand hvilket kan føre til forgiftning. Og derfor er det vigtigt at du finder en dygtig VVSer som kan ordne rør arbejdet for dig.

Du kan altid kontakte Hybel VVS Teknik ApS hvis du har brug for hjælp til VVS i Faaborg – læs mere på https://www.hybel-vvs.dk/ 

Previous

En tømrer kan også være en løsarbejder

Du drømmer ikke om, hvad der har været udstillet i glasmontrer gennem tiden!

Next