Få de perfekte gardiner med hjælp fra den lokale gardinbus

| |

Står du for at skulle købe nye gardiner til hele boligen+ Så kan du med fordel kontakte din lokale gardinbus.

Hvad er ideen med en gardinbus?

Måske har du lidt svært ved at se det smarte ved en gardinbus. Men faktisk er det noget nær det mest optimale koncept når det handler om valg og tilpasning af nye gardiner.

Med en gardinbus fyldt med stof og materiale prøver samt en dygtig gardin konsulent er du rigtig godt hjulpet når dine nye gardiner skal passer perfekt til din bolig. Du vil have meget bedre forudsætninger for at bedømme gardinernes indvirkning på dine stuer og værelser når du får lov at se dem i aktion. Du vil kunne vurdere gardinernes farve og tekstur i forhold til rummenes møblement og øvrige interiør. Og så vil du ved selvsyn kunne konstatere hvilken effekt de nye gardiner har på lys indfaldet i rummet – noget du ville have svært ved hvis du blot skulle vælge gardinerne ud fra stof prøver i en butik.

Din gardin konsulent vil kunne hjælpe dig med at udvælge de helt rigtige materialer til dine nye gardiner, fole gardiner, rullegardiner, persienner, lameller eller blinds. Hernæst vil han eller hun sørge for at tage mål af de døre og vinduer som skal beklædes med nye gardiner. Dine gardiner vil blive fremstillet på en dansk systue og vil være klar efter få uger. Og så kommer gardinbussen forbi igen, denne gang for at montere dine nye gardiner.

Hvordan får jeg fat på en gardinbus?

Hvis du ønsker at få besøg af din lokale gardinbus kan du bestille tid til en aftale online. Dette gør du via Gardinbus.nu, som administrerer gardinbusser over hele landet. Det er gratis og uforpligtende at få gardinbussen på besøg og at få taget mål til nye gardiner. Læs mere på Gardinbus.nu

Previous

Find smukke begravelsesblomster i Aalborg

Få den bedste brandsikring af stråtaget

Next