En tømrer kan også være en løsarbejder

| |

Når man skal hyre sig en tømrer, så slår de fleste jo op på nettet eller hører sig ad hos dem, de kender, hvem de kan anbefale, at man skal hyre.

Man forestiller sig så, at man får kontakt til et tømrerfirma, hvor der er en tømrer tilknyttet, men det vil faktisk ellers ikke overraske en, hvis man støder på et enkeltmandsfirma nu om dage, hvor der – sjovt nok – kun er en enkelt person tilknyttet.

Sådan en enkeltperson kan så også være dem, man i gamle dage opfattede som løsarbejdere, men den slags arbejde er blevet lettere for folk, hvis de har et enmandsfirma, som de driver, og så kan de være tilknyttet andre, der har brug for en i en sæson.

Men derfor kan man stadig godt være nogenlunde fritgående som tømrer

Den tømrer kan hoppe fra sted til sted

Dette gælder ikke bare ved, at man måske bedre kan lide at være tilknyttet et vikarbureau, eller man har set sig nødsaget til at gøre dette i et par måneder.

Det kan simpelthen godt være, at man ikke har overskuddet eller lysten til at drive ens eget firma, og man trives måske heller ikke med at have den samme boss, eller man bare kan lide at have med forskellige kunder at gøre.

Man kan lide det lidt omflakkende liv, og det gør ikke det store, hvis man tjener forskelligt fra måned til måned.

Så accepterer man jo, at man måske er nødt til at være ansat kortvarigt i et firma, men så er man måske bare ansat på kontrakt, akkordlønnet eller lignende.

Man har det simpelthen bedst med, at man ikke låser ens kompetencer fast det samme sted, men man kan godt lide at bruge ens færdigheder alligevel.

Der findes nok næppe mange af den slags tømrere længere, men der skal nok være nogle derude.

Previous

Føl dig tryg med effektiv alarmsikring af boligen

Få den bedste VVS-hjælp i Faaborg

Next