Elektriker i Århus – find ham online

| |

Skal der udføres arbejde med de faste el installationer i din bolig skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker. Dette er et lovkrav som er indført for at beskytte dig og dine omgivelse imod klamphuggeri. Hvor du ikke kan udrette de store skader hvis du selv udfører dit malerarbejde i forbindelse med en renovering kan du faktisk komme rigtig galt af sted hvis du selv fifler med de faste elektriske installationer. Og derfor bør du så tidligt som muligt i projektet alliere dig med en dygtig elektriker.

Hvem er Rosborg?

Rosborg er en moderne og innovativ elektriker og installatør virksomhed som ledes og drives af ejer Martin Rosborg – autoriseret el installatør og elektriker – som grundlagde virksomheden helt tilbage i 1986.

I dag beskæftiger Rosborg en stor stab af veluddannede og kompetente medarbejder med hvert deres speciale område. Dette betyder at du altid kan regne med hjælp fra Rosborg uanset om dit elektriker arbejde vedrører installationer i dit private hjem eller om du skal have udført el arbejde i erhvervs eller produktions øjemed.

Rosborg betjener alle typer kunder, lige fra privat personer til private firmaer, offentlige institutioner, bolig og ejer foreninger og landbrugs virksomheder. Rosborg arbejde med elektriker opgaver ud fra en betragtning om fremtids sikring og moderne løsninger – for eksempel inden for intelligente installationer, smart homes og automatisering. Derfor kan du altid regne med at få leveret en innovativ og nyskabende el løsning som vil tilgodese alle dine behov når du overlader opgaven til de dygtige medarbejdere hos Rosborg.

Rosborg har som erklæret mål at yde en kundevendt service i øjenhøjde samtidig med at kunden sikres en professionel og fagteknisk forsvarlig ydelse. Hos Rosborg er du sikret en personlig og lydhør behandling og en engageret indsats i forhold til dit elektriker og installations arbejde.

Du kan læse mere, og booke en tid til en uforpligtende samtale om dine behov for elektriker arbejde på http://www.rosborg.dk/ 

Previous

Lej det rette telt til din næste fest

Find byens bedste akupunkturbehandler i Odense

Next