Effektiv privat rengøring ved professionelt rengøringsfirma

| |

Det kan godt være rigtig svært at finde tid og overskud til rengøring i hjemmet. Især for de fortravlede småbørns familier er der nok af gøremål som kan fylde hverdagen ud uden at man behøver at lægge støvsugning og gulvvask oven i. Men netop for familier med små børn gælder det at det er vigtigt at holde en vis hygiejne standard i boligen. Ellers risikerer du at de små bliver syge eller udvikler luftvejs lidelse som kan forfølge dem langt ind i deres voksne liv.

Hvor får jeg hjælp til privat rengøring i Odense?

Er du og familien bosiddende i Odense eller omegn kan I med fordel kontakte MECO Service ApS når den private bolig skal rengøres på professionel vis. MECO Service ApS har mange års erfaring inden for rengøring af private hjem.

Når du vælger MECO Service ApS som din rengørings service i Odense er du garanteret en professionel og respektfuld behandling – og selvfølgelig fuld diskretion. MECO Service ApS vil bestræbe sig på altid at sende de samme dygtige rengørings assistenter hjem til dig, så at du kan føle dig helt tryg ved at overlade dit hjem i hænderne på fremmede. De dygtige og kompetente medarbejdere hos MECO Service ApS har alle gennemgået de nødvendige kurser og kender alt til rengøring af forskellige materialer.

Du vil altid kunne lave en særlig aftale omkring rengøring – for eksempel hvilke rum du ønsker rengjort og hvor ofte rengøringen skal foregå – med MECO Service ApS, som gerne skræddersyr et tilbud specielt til dig. Det betyder at du kan komme hjem til skinnende gulve og rengjorte overflader i hele – eller dele af – din bolig så ofte du ønsker.

Du kan læse mere om MECO Service ApS, og bestille et uforpligtende tilbud på rengøring i din private bolig, på hjemmesiden mecoservice.dk

Previous

Brug en anlægsgartner til haveprojektet

Genskab din hørelse med et moderne høreapparat

Next