Din næste kloakmester i Storkøbenhavn

| |

Kloakarbejde. Ikke lige det man selv har lyst til at kaste sig ud i som almindelig huseejer eller amatør. Heller ikke, selvom man vil kalde sig en gør det selv type. 

Kloakarbejde kræver i langt de fleste tilfælde en professionel – og dermed også autoriseret – kloakmester, der ved, hvad han gør, og som har helt styr på stikledninger og skjulte rør og brønde på din grund. 

Hvis du er på jagt efter en professionel kloakør, er der mange kloakmester i Storkøbenhavn at vælge imellem. 

Kloakmesteren er en god investering

Mange hus- og lejlighedsejere kommer på et tidspunkt ud for, at der er behov for at få hjælpe og assistance fra en professionel og autoriseret kloakmester. Det kan for eksempel være, hvis der er brug eller tæring på rør eller afløbsinstallationer.

Det vil ske med tiden, da mange huse er bygget for mange år siden og der er en levetid på gamle betonrør, der gør, at de på et tidspunkt giver op og krakelere. 

Det kan dog afhjælpes med en såkaldt strømpeforing, hvor kloakmesteren forer det gamle rør med en specialudviklet “strømpe”, som gør røret tæt igen og der er således ikke behov for at skulle grave helt ned til røret og skifte hele den gamle installation.

Derfor kan en strømpeforing være en nem – og i frohold til den store operation – noget billigere løsning, som kan klares på et par dage typisk. 

Der kan dog være behov for, at kloakmesteren inden da foretager en såkaldt tv-inspektion, så han har fulgt ud styr på alle afkroge af afløb, brønde og rør. 

Det er også i den forbindelse, at kloakmesteren kan fastslå, om der kan være problemer med rotter i rørene og om der i så fald kan være behov for en rottespærre i hovedbrønden, som oftest ligger nogenlunde tæt på den kommunale vej ud til stikledningerne. 

Previous

Tips til at vælge den bedste maler i Aalborg til prisen

Find den billigste gulvafslibning i København

Next