Diamantbryllupsmusik i København skal være sømmende og egnet…

| |

…det skal musikken sådan set være til ethvert diamantbryllup i hele landet, men lige med diamamtbryllupsmusik i København kan man opleve, at folk måske forsøger at dreje lidt på knapperne med, hvad man kan tillade sig at spille i den anledning.

Det skal man passe lidt på.

Det er jo ikke så tit, at man har diamantbryllup, og hvis der er noget, som kendetegner ved at markere den slags, så er det, at man er godt oppe i årene.

Så her skal man måske ikke begynde at bryde traditionen ved at hyre et orkester ind til at spille populær musik eller bare tage en båndafspiller med.

Man bør skam benytte sig af levende musikere her, og det skal man punge ud til, for det er sådan en sjælden anledning, at man fejrer diamantbryllup, så det kan man godt være bekendt.

Men man har så også kun ét skud i bøssen til at gøre anledningen smuk!

Spil passende musik til det bryllup

For nogle par har de jo set frem til at skulle høre den slags musik, som de selv har hørt, da de tidligere har været med til diamantbryllupper, om de så var helt små eller oppe i årene.

Måske føler de ligefrem, at de nu er kommet med i klubben, fordi de har fået denne oplevelse med, som deres vennepar også havde.

Inderst inde glæder man sig ikke til musikken, men til anledningen. Måske har man faktisk noget andet musik, man bedre kan lide, men man trumfer det med, at traditionerne er vigtigst.

Så kan det da tænkes, at i fremtiden så vil der være noget helt nyt diamantbryllupsmusik, der afspejler sig fra den tid, hvor folk er blevet gift i.

Man er måske blevet lidt løsere med tøjlerne angående de traditioner, så det i fremtiden mere handler om at have det sjovt og gøre det personligt, end at man partout skal følge traditionerne.

Previous

Find den bedste klinik til ultralyd og røntgen i Aarhus

Find maleren som kan hjælpe dig

Next