Derfor er det en god ide, at du maler mere end en gang

| |

advertorial

Du har sikkert hørt det før, når du skal male er det en god ide, at du sørger for at male flere gange på den samme flade. Men måske er du ikke helt sikker på, hvorfor det er så vigtigt. Hvis den første omgang maling dækker, hvorfor så bruge tid på at male igen? 

Det er der flere grunde til, og dem kommer vi ind på her. Vi er blevet inspireret af malerherlev.dk til at skrive artiklen. De har som professionel virksomhed selvfølgelig stor erfaring med at male. De ved derfor helt sikkert, hvorfor det er så vigtigt at male flere gange. Du kan læse mere om dem på https://malerherlev.dk/ 

Først og fremmest er det vigtigt, at du maler flere gange, fordi det dækker bedre. Selvom det kan virke som, at en gang maling er nok, får du et langt bedre resultat, når du maler flere gange ovenpå hinanden. 

maler herlev

Flottere udseende og holder længere 

Udover at malingen dækker bedre, betyder det selvfølgelig også, at du får et flottere udseende på den måde. Og en vigtig grund til at få malet er jo netop, at du gerne vil have et flot udseende i din bolig. Derfor er det også en dårlig ide at gå på kompromis, når du nu endelig har flyttet alle møblerne ud og gjort klar til, at der kan blive malet. 

En vigtig grund til, at det er en god ide at male flere gange, er, at malingen holder længere. Du behøver derfor ikke at male lige så ofte, som hvis du kun havde kommet et enkelt lag på. En væg skal som udgangspunkt males hvert femte år, men det kommer selvfølgelig helt an på, hvor mange lag maling du har kommet på væggen. Derfor bør du også sikre, at du gør arbejdet ordentligt første gang, når du nu har taget dig tid til at gøre det. 

Previous

farverne har symbolsk og psykisk betydning

Vil maleren fra Holte nogensinde komme til kort?

Next