Der er noget at købe hos vognmanden i Faxe

07 marts 2022
anders_lundtang_hansen

advertorial

Sådan en vognmand i Faxe er vel sådan en, som der transporterer forskellige sager af stort eller småt, om det er sand, affald eller containere.

Og det er det sådan set også, men man kan også bruge vognmandens firma til en særlig anden sag, som vi skal ind på i denne artikel.

For står du lige og mangler brænde? Så er det noget, som Faxe-vognmanden sælger!

Det er bestemt ikke lige det første, som man forestiller sig, at en vognmand er leveringsdygtig i, men det er nu engang tilfældet her – og det er brænde af god kvalitet.

Det kan være den store portion brænde, som man skal bruge til at fyre op med vinteren over, eller man havde kalkuleret forkert med, hvor meget brænde man skulle bruge, fordi det blev en ekstra kold vinter, så man er nødt til at få købt noget mere til det, man allerede har.

vognmand faxe

Det kan du også få hos vognmanden fra Faxe!

Som nævnt tænker man ikke lige over, at man skal tage kontakt til en vognmand fra Faxe for at få godt brænde, men det er skam det, som du kan her.

Og bare fordi det umiddelbart ikke er den primære ydelse, som de har at gøre med i dette firma, så er det ikke ensbetydende med, at man har slækket på kvaliteten af brændet.

Det er nemlig noget, der kan måle sig med det bedste, man kan finde på markedet fra brændefirmaer.

Det er jo meget praktisk, hvis man allerede har fat i dette transportfirma, fordi man skal have ordnet en transportopgave, og så spotter man, at de også sælger brænde.

Måske er det ikke lige nu, at man skal bruge det, men så kan det komme på tale senere, og så er det relevant at notere sig, at man bare skal komme retur til dette firma for at få brænde.

Flere nyheder